Kinek továbbítjuk az ön személyes adatait?

Az Ön személyes adatainak az adatfeldolgozó felé továbbításakor a jogszabályi előírások megtartását folyamatosan szavatoljuk. E tekintetben az Ön adatát csak olyan partnervállalkozásoknak adjuk át, akiket kellő gonddal választottunk ki és szerződéses kötelezettséget vállaltak az adatvédelemre.

Továbbítás a szolgáltatókhoz
A terciarestaurants.hu /deaksopron.hu működésével és a hírlevelek küldésével összefüggésben szolgáltató cégek dolgozhatnak nekünk. E szolgáltatóknak átadjuk azokat az adatokat (E-mail címek), amelyek szükségesek feladatuk teljesítéséhez.

Ezen cégek saját adatfeldolgozási eljárással dolgoznak számunkra, de a megadott adatokat csak az általunk előírtakkal összhangban használhatják.
Jogi kötelmünk van arra vonatkozóan, hogy az általunk megbízott cégek megfelelő adatvédelmi politikát alkalmazzanak. Ennek folyamánya egy olyan megállapodás, amely tartalmazza a konkrét adatvédelmi intézkedéseket, melyeket mi rendszeresen ellenőrzünk.

Adatokat a jelen adatvédelmi tájékoztatóban rögzítetteken túl harmadik félnek semmilyen esetben és formában nem adunk át. Kivétel az az eset, ha hivatalos hatóság a fennálló adatvédelmi törvények keretén belül erre minket hivatalos végzésben vagy bírósági határozatban kötelez, illetve ha erre engedélyünk van, továbbá jogaink biztosítására és követeléseink kikényszerítésére.

Mastercard, Maestro, VISA Szép kártya Erzsébet utalvány Sodexo Ticket Restaurant Tercia Ticket